ECO Identity

Lechler is ambitieus: het bedrijf wenst producten en diensten te creƫren die altijd voldoen aan de behoeften en verwachtingen van de klant. Deze producten en diensten waarborgen de prestaties, hebben respect voor het milieu en helpen autoschade-herstellers om hun professionalisme waar te maken en meer winst te halen uit hun activiteiten.

Eco-verantwoordelijkheid is de belangrijkste reden waarom Lechler investeert in de ontwikkeling van producten die, naast een hoog vastestofgehalte, met water kunnen worden verdund en dus een geringe impact hebben op het milieu.

Het HYDROFAN-project voor watergedragen lakken heeft tot doel om, met een absoluut respect voor het milieu waarin we leven, producten en systemen te ontwikkelen met innovatieve, toekomstgerichte technologieƫn.

 

Continue innovatie

De continue innovatie en research op het vlak van de carrefinishing heeft een evolutie in de producten van Lechler teweeggebracht: NEW HYDROFAN is een volledig gamma watergedragen materialen met laag V.O.C.-gehalte, dat bestaat uit primers, fillers, hulpstoffen en een innovatief laksysteem.

AJ Laktechniek Autolakken + Protective Coatings