Producten

Een volledig gamma producten dat wordt ontwikkeld en gecontroleerd op basis van de ISO 9001:2000 kwaliteitssystemen, en waarmee de gebruiker het product en de verwerkingsgegevens kan vinden die voldoen aan zijn produktie-eisen, prijs- en de wettelijke vereisten.

 

HYDROFAN Basecoat

Dit is een watergedragen basislak van de derde generatie, die wordt gekenmerkt door een hoge opbrengst, een eenvoudige verwerking en veilig gebruik. Hiermee kunnen Uni-kleuren, metallic-kleuren, parelmoerkleuren, en speciale effectkleuren worden gemaakt. Het is een laklijn die bestaat uit gebruiksklare basislakken en aanvullende producten. De Hydrofan basislak zit in de innovatieve HYDRO-FLES met het exclusieve Lechler-design, voor een eenvoudige, nauwkeurige en snelle dosering van kleuren. De HYDROFAN basislak voldoet aan de strengste emissie-wetgeving Het LOW V.O.C.-logo (dat vermeld is op de verpakking, in de technische gegevensbladen en in documenten) geeft aan dat alle producten voldoen aan de 2004/42/CE wetgeving, zodat de herkenning gemakkelijker wordt..

 

MACROFAN HS

Een veelzijdig, rationeel en evolutief systeem voor lakken en polyacryl fillers en sealers met verschillende prestatieniveaus.

 

LAKKEN

Mengmachinesysteem bestaande uit 26 sterk geconcentreerde pigmentkleuren (MACROBASE) en 5 specifieke bindmiddelen, waarmee meer dan 15.000 UHS glanzende en MS matte en gestructureerde lakkleuren kunnen worden gerealiseerd.

 

PRIMERS EN FILLERS

Een mengmachinesysteem bestaande uit 10 basiskleuren (MACROBASE) en 5 specifieke bindmiddelen waarmee meer dan 400 grondlak- en fillerkleuren kunnen worden gerealiseerd en waar u zeker de producten en de kleuren in vindt, die geschikt zijn voor uw technische vereisten en werkzaamheden. Dankzij Fillers op kleur zijn afwerkingen in drie lagen mogelijk, waarbij de filler op kleur, als eerste laag in de lakverwerking wordt gebruikt. Door gekleurde fillers te gebruiken, kunnen de lakken het product beter dekken en wordt veel tijd en materiaal bespaard.

 

BLANKE LAKKEN

Een volledig gamma dat inspeelt op elke behoefte, met MACROFAN UHS en HYDROFAN watergedragen, hoogwaardige producten, die voldoen aan de strengste wetgeving inzake uitstoot en de atmosfeer.

 

AJ Laktechniek Autolakken + Protective Coatings

AJ Laktechniek Autolakken + Protective Coatings